Archive for November 19, 2009

Lever og lever (norsk)


posted by L

No comments

Så blir denne bloggen en blanding av norsk og engelsk fra nå av, sånn er det bare!

Så er vi tilbake fra london, kjære klassen og storkjøkken&kreativ gjenbruk linjen. De første dagene så elsket jeg London. Jeg trengte å komme meg vekk herfra, vekk fra øya, skolen, stillheten! London var akkurat det jeg trengte der og da. Jeg trengte rushen, menneskene, lydene, travelheten- Alt. Og alle butikkene! Gosh. Virkelig det jeg trengte etter månedene her, å ro til joker er liksom høydepunktet.

Etter en uke så var det midlertidig nok... Da lengtet jeg hjem, til fjellene, luften og.. Stillheten. Å kunne gå opp på hovdanakken og tenke, å kunne puste inn frisk luft som ikke er forurenset, å kunne ha vinduet oppe om natten og høre regnet.

Tilbake på skolen er vi nå FÅ elever! Afrika og Latin Amerika har reist, så vi er vel rundt 23-24 elever eller noe så er stille her, og savner elevene som har reist! Jeg og Ida satt kvelden før Latin-Amerika dro og lagde små lapper til Anne, så håper hun likte det når hun savner noen!

Nå er det mindre enn fire uker til premiere. Det er sykt og tenke på, men på samme tid veldig deilig å bli ferdig- MEN det er utrolig gøy! Jeg gleder meg til premieren, som er på bursdagen min faktisk.

Ellers så er jeg overasket:/ Er det ikke alltid slikt at når man minst forvernter og vil ha det i livet så skjer ting? Jeg er forvirret over meg selv til og med, og tviler på om ting jeg gjør er rett.

Vel, et livstegn ihvertfall:) Tenker det blir bedre når jeg får tilbake den lille pc'en min!